مثلث

مثلث

زندگی سه ضلعی
مثلث

مثلث

زندگی سه ضلعی

تغییر آدرس

سلام دوستان

من اسباب کشی کردم به آدرس زیر:

http://mosallasss.mihanblog.com/


منتظرتونم.

نکته ی اصلی

از نقشه ی توزیع چند همسری که تو پست قبلی اومده چه برداشتی دارید؟

توزیع چند همسری در جهان

رنگ زرد مربوط به کشورهایه که چند همسری در اون ها قانونیه

رنگ قرمز مربوط به کشورهایی که چند همسری در اون جا عرفیه

در بقیۀ کشورهای جهان چند همسری یا مجاز نیست، یا اینکه تخطی از قانون محسوب میشه و مجازات داره. در یکی دو کشور در آفریقا و همچنین برزیل، قانون مشخصی در این زمینه وجود نداره. 

اگر خیلی ریزه و اذیت میشید اینجا رو ببینید.

ضمناً منبع تصویر سایت ویکیپدیا هست، اما چون اسامی کشورها توی تصویر اون نبود، از نقشه ای استفاده کردم که اسم کشورها رو هم داشته باشه. ببخشید فارسی نیست.




صورت فلکی مثلث

تصویر بالا، صورت فلکی مثلث جنوبیه که سال 1603 توسط ژوهان بایر کشف شد. یک صورت فلکی کوچولو با سه ستارۀ بزرگ و بیش از سی ستارۀ کوچک. 

من هیچ سر رشته ای از علم نجوم ندارم ولی به نظرم میرسه مبنای شناسایی صورت های فلکی، بزرگ ترین ستاره ها و ارتباط بین اون هاست. با این کار، یک وضعیتِ ظاهراً بی نظم، مرتب میشه و بررسی ساده تر. این طور ستاره هایی که در انبوه ستاره ها گم می شدن، هرگز گم نمیشن.

وضعیت روابط سه ضلعی برای من شبیه به وضعیت صورت های فلکیه. باید مهم ترین عناصر تشکیل دهندش شناخته و صورت فلکیش ترسیم بشه. این کار مهمه، چون در غیر این صورت احتمال داره در بحث از این پدیده ی دردناک به سراغ بی اهمیت ترین و به درد نخورترین ستاره بریم و همونجا موندگار بشیم. متوجهید که چی می گم؟

صورت فلکیِ خیانت اون طور که من درکش می کنم شبیه به همون صورت فلکی مثلث جنوبیه که عکسش اون بالاست. من اجزاء تشکیل دهنده ی اون رو به شکل زیر طراحی کردم:

سرگیجه آوره مگه نه؟ 

این شکل نشون میده که مسئلۀ روابط سه ضلعی خیلی خیلی خیلی فراتر از افرادی مثل «زنان آوییزون» و «مردهای حیوون» و «معشوقه های بی صفت و ...» امثال اون هاست... همین طور بسیار بسیار فراتر از مسئلۀ جن/سی که بعضی ها به عنوان علت این روابط عنوان می کنند. بنابراین: چسبیدن به اون مسائل و نکات، مثل انتخاب بی اهمیت ترین ستارۀ کوچولو به عنوان مهم ترین جزء تشکیل دهندۀ صورت فلکیه.

مطابق این شکل، رابطۀ سه ضلعی تحت تاثیر پدیده های مختلفیه. که در این پست به صورت کاملاً مختصر بهشون اشاره می کنم.

1- دولت با سیاست گذاری های فرهنگی، جنسیت و رابطه ی جنس ها رو تعریف و با قانون گذاری حد و مرزهای مناسب با اون تعاریف رو مشخص می کنه.

2- جامعه بر اساس موقعیت قومیتی، اعتقادی، شغلی و تحصیلی، تعاریفی از جنسیت و رابطه ی زنان و مردان به دست می ده. ارزش هایی درباره ی تجرد، ازدواج و طلاق مشخص می کنه. و همین طور یک سلسله مراتب ارزشی که به طور مختصر ممکنه به شکل اولویت ارزش های مادی بر معنوی یا برعکس باشه

3- رسانه ها - شامل ماهواره و فیلم های سینمایی و اینترنت و رمان ها و ...- تعریفی از جنسیت و رابطه ی زنان و مردان به دست می دن و دو چیز مهم رو مطرح می کنند: اهمیت عشق، اهمیت بدن

باید واضح باشه که دولت و رسانه ها جامعه رو دستکاری می کنند و افرادی که به اون ها خیانتکار می گیم تو همین فضا زندگی می کنند. منظورم این نیست که دولت و رسانه ها برنامه ریزی می کنند برای خیانتکار شدن مردم. بلکه خیانت یا رابطه ی سه ضلعی، حاصل یک جور فعل و انفعال بین دولت و جامعه و رسانه ها هست.

بنابراین اگر می خوایم رابطه ی سه ضلعی رو بشناسیم یا به جنگش بریم، حتماً باید این سه ضلع رو بشناسیم. 

ولی این تمام ماجرا نیست. خود رابطه ی سه ضلعی به خودی خود پیچیده است. این جا تازه به وضعیت روان شناختی و فیزیکی طرفین این رابطه می رسیم. تازه دنیای پیچ در پیچ و تو در توی روان آدمیزاد مطرح میشه. اما فقط این نیست. اشکال زیمل رو به خاطر دارید؟ رابطۀ سه ضلعی شکل های متنوعی داره که می تونن به پیامدهای متفاوتی ختم بشن. 


 بعد از مواردی که گفتیم تازه نوبت به پیامدهای خیانت می رسه که اون هم دنیای خاص خودش رو داره.

شاید بگید این ها چه ربطی به پلیدی خیانت داره، به دردناکیِ وضعیت مثلثی داره... شاید بگید صدای گریه های بهت زده ی خیانت دیده این جا شنیده نمیشه. و یا اضطرابِ خیانتکارِ پنهان کار موقع کشف شدن کاری که کرده، یا بار سنگینی که همیشه قلب فرزندان خانواده های این چنینی رو فشرده می کنه. حق با شماست. چون خیانت، بار احساسی خیلی سنگینی داره. احساس وا نهاده شدن، شکست خوردن، به بازی گرفته شدن، بی حرمت شدن، تنها رها شدن، نادیده گرفته شدن از جانبِ خیانت دیده، احساس شور و هیجان و شاید عذاب وجدان خیانتکار، عشق شور انگیز و پرواز در هوا... این حرف درستیه. اما باید به هر چیزی در جای خودش پرداخته بشه...

می دونم این پست خیلی گیج کننده است و باید بگم خودم هم زمانی که شروع به کشیدن شکل بالا کردم اصلاً فکر نمی کردم این همه زیر مجموعه برای اون پیدا کنم. پس دوستان، لطفاً تا پست بعدی با این شکل آشنا بشید و اگر سوالی دارید بپرسید. 


این هم قیافه ی الان من: 

مال شما چطوریه؟


این هم لینک شکلی که کشیدم. فکر می کنم تو وبلاگ با جزئیات دیده نمیشه:

http://s1.picofile.com/file/7908817197/naahayi_mosla_kuchak.jpg